Studenten aan de slag met verduurzamen: 

SSH& deelt met succes Arnhem Aan bespaartassen uit

 

Op donderdag 9 december deelden wij samen met en voor SSH& bij het Helix-gebouw Arnhem Aan bespaartassen uit aan studenten met als doel studenten aan te zetten tot energiebesparing. Compleet overdonderd en verrast waren wij door het enorme enthousiasme. Bijna 250 tassen gaven we weg! Daarmee hebben we meer dan 50% van onze aangeschreven doelgroep weten te bereiken. 

In de vrolijk gekleurde tas (gemaakt van gerecyclede zeildoeken) zaten kleine energiebesparende gadgets waarmee eerste stappen naar verduurzaming gezet konden worden. Voor de studenten die nog meer wilden doen, was er ook nog een voucher om bij een doe-het-zelf-zaak nog meer energiebesparende producten aan te schaffen. 

De Arnhem Aan bespaartassen zijn beschikbaar gesteld door de Gemeente Arnhem en zijn onderdeel van de Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW). Met deze regeling kunnen gemeenten huurders en eigenaar-bewoners stimuleren energie te besparen. 

Met behulp van de bespaartas en de informatie kunnen de studenten nu zelf aan de slag en creëren ze hun eigen duurzame toekomst! Met deze actie loopt SSH& als woningcorporatie voorop! Niet alleen onze complimenten maar ook onze dank dat wij hier aan kunnen bijdragen.