Reserveren

Reserveer de KombiSOL direct

Boek jouw KombiSOL!

Boek jouw KombiSOL voor het ondersteunen van activiteiten in je wijk, het betrekken van je inwoners bij de ontwikkelingen in je stad of dorp, het realiseren van een mobiel kantoor of het serveren van een duurzaam kopje koffie op de beurs!

Bekijk hieronder wanneer de KombiSOL beschikbaar is en reserveer makkelijk en snel. Je aanvraag is geheel vrijblijvend, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Niet beschikbaar
 
- Voorlopige reservering

Heb je vragen over hoe we jouw organisatie het beste kunnen helpen?

Neem contact met ons op!

WE LOVE NERDS! Hier is de tech-sheet van de eerste KombiSOL

Originally built: 1973
Converted: 2018

Kilometers driven – 1.000
Range – 150km
Top speed – 100km/h

31,8 kWh accu’s in de vorm van 6 Tesla modules (24V 5,3 kWh per stuk). Deze staan in serie om 144VDC te leveren aan de motorcontroller (Curtis)

Battery Management Systeem (EMUS) welke zorgt voor de beveiliging van het HV-accupakket en het actief balanceren tijdens het laden

Elektromotor 30kW 110Nm
Acculader 1 fase 3,3 kW

5 zonnepanelen, totaal 500W

12V lithium-ion accu 1,2kWh waarmee het HV-pakket geladen wordt. Hiervoor wordt een omvormer van 600W gebruikt welke 230VAC aan de lader aanbiedt. Dit wordt geregeld via een tweede BMS Omvormer 6kW ten behoeve van de 230VAC in de tiny office

Hennep isolatie
De kombi is geïsoleerd met hennep materiaal, wat CO2 negatief is en lokaal wordt geproduceerd in Groningen.
Zonne-energie
De kombiSOL is voorzien van, jawel, zonne-panelen! In totaal liggen er vijf op, in serie geschakeld, met 500 Wp in capaciteit. Als we een hele dag in t licht staan kunnen we daar een paar kilometer mee rijden.
Elektromotor
Deze benzinemotor zit er gelukkig niet meer in en is vervangen door een elektromotor.
Elektrische aandrijving
Omdat we enkel op de direct zonne-energie niet ver komen, laden we bij middels een 3kv 1-phase lader, en binnenkort een 3-phase lader zodat de kombi in 3 uur weer 100 km de weg op kan!
Previous
Next