Onze ervaring

KombiSOL werkt samen om een inclusieve samenleving te bevorderen

Met de KombiSOL leveren we impact martketing op om aandacht te vragen voor sociaalmaatschappelijke thema’s. We zorgen graag dat iedereen mee kan doen en toegang heeft tot kennis en middelen om t verschil te maken.

We kunnen jouw initiatief, organisatie of evenement helpen, door bijvoorbeeld te ondersteunen in:

Informeren; het informeren van mensen over bepaalde onderwerpen om de bewustwording te vergroten en tot actie over te gaan.

Onderwijzen; actief inzetten op het delen van kennis en ervaringen en daarmee het vergroten van het kennisniveau van jouw doelgroep om daarmee zelf mee aan de slag te kunnen gaan of initiatieven op te starten.

Betrekken; het betrekken, stimuleren en activeren van de mensen bij initiatieven, bijvoorbeeld door in te zetten op werving van vrijwilligers, of vergrootte van deelname aan maatschappij of opzetten van een coöperatie of buurtinitiatief.

Realiseren; het – praktisch – ondersteunen van initiatieven door de KombiSOL als bus in te zetten voor bijvoorbeeld vervoer van mensen en spullen, het ondersteunen van pop-up acties, promotieactiviteiten en/of events, dit kan op een beurs of buiten zijn.

Innoveren; het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve ideeën en concepten, laten zien dat het onmogelijke wel degelijk kan, ideeën genereren en samen dromen realiseren

kombisol voelt zich thuis onderweg maar wil ook best de beursvloer op

CASE IN POINT

Met KombiSOL op pad

Voor wie?

De KombiSOL kan worden ingezet voor bedrijven, organisaties, verenigingen en coöperaties, persoonlijke initiatieven en individuen, scholen en universiteiten, en andere vormen van ideeën die op zoek zijn deze onder de aandacht of een stap verder te brengen.

Zie hieronder voorbeelden van acties met partners en klanten met wie we het verschil maken.

Ikke

Getting The Message Across Town. Quite Literary.

But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and I will give you a complete account of the system, and expound the Lees meer

Pearl & Achtung

Buiten de Pixels

Add Your Heading Text Here But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and I will give you a complete account of Lees meer

Salesforce

Connected Experience

Add Your Heading Text Here But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and I will give you a complete account of Lees meer

Gemeente Arnhem

Arnhem AAN & Team leefomgeving

Add Your Heading Text Here But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and I will give you a complete account of Lees meer

Blauwe bladwijzer

Welke onderwerpen

Mocht je onderwerp er niet bij staan, schroom niet – het gaat er ons om samen jouw impact te vergroten voor onze samenleving en persoonlijke ontwikkeling van het individu.

Moeder natuur: De KombiSOL wordt ingezet om duurzaamheid, circulaire economie, energie-transitie en gerelateerde milieuonderwerpen onder de aandacht te brengen, te promoten of mensen bij elkaar te brengen.

Kunst & Muziek: De KombiSOL kan helpen muziek, kunst en cultuur te brengen naar die plekken en voor die mensen waar het anders niet komt, bijv. muziek op school, concerten voor ouderen, reductie van eenzaamheid, alles ter promotie van muziek en kunst maken en ervan genieten.

Sport: De KombiSOL kan helpen mensen met een beperking aan ‘t sporten te krijgen, meet-&greets tussen atleten en kinderen te organiseren, sport onder de aandacht te brengen op die plekken waar het anders niet logischerwijs wordt bereikt.

Onze filosofie

Meer weten over wie wij zijn
en wat onze drive is?

Hier kun je straks zelf nog een korte tekst of alinea plaatsen.