Blog

blog

Beleef onze reis...

Lees hier alles over onze achtergrond, avonturen en laatste nieuws. Ben je ons tegengekomen of voel je een connectie met onze verhalen? We vinden het leuk als je een reactie achterlaat en jouw belevenissen met ons deelt.

In de agenda kun je zien waar we binnenkort te vinden zijn met de KombiSOL.

Studenten verduurzamen

Studenten aan de slag met verduurzamen:  SSH& deelt met succes Arnhem Aan bespaartassen uit   Op donderdag 9 december deelden wij samen met en voor SSH& bij het Helix-gebouw Arnhem Aan bespaartassen uit Lees meer

Lees verder »

Nieuwe (oude) kluskever

Om in te spelen op de grote vraag om burgers te betrekken om de eigen wijk te verduurzamen, zijn we op zoek gegaan naar uitbreiding. Niet alleen met meer collega’s maar ook met onze innovatieve kijk om met iconische huiskamers en elektrische antieke klassiekers een magneet te zijn voor de mensen op straat. Zo komt de inwoner naar jou toe en heb je vanzelf een fijn gesprek. Om deze toevallige ontmoeting nóg beter te faciliteren en mogelijk te maken voor iedereen, zijn we in maar begonnen met een nieuw project: de kluskever!

Lees verder »
2 jaar + lancering website

Feest!

Arnhem Aan en Lijn2030 vieren 2-jarig bestaan We zijn alweer 2 jaar op pad met Lijn2030 samen met Arnhem Aan en Team Leefomgeving Rijkerswoerd, Vredenburg, Kronenburg.   Tevens lanceren we de nieuwe website van Lees meer

Lees verder »
Housewarming-nieuwe garage

Housewarming

We hebben niet stilgezeten in de afgelopen maanden, en één van de resultaten is dat de KombiSOL naar een nieuwe garage is verhuisd. We zijn heel blij dat we sinds begin augustus in ’t hartje van Arnhem een mooie stalling hebben gevonden op de Van Oldenbarneveldtstraat 83.

Lees verder »