Housewarming

We zijn verhuisd naar een nieuwe garage!

We hebben niet stilgezeten in de afgelopen maanden. Een van de resultaten is dat de KombiSOL naar een nieuwe garage is verhuisd. We zijn heel blij dat we sinds begin augustus een mooie stalling hebben gevonden. Onze nieuwe garage staat in ’t hartje van Arnhem op de Van Oldenbarneveldtstraat 83.

Housewarming

Graag vieren we dit samen met jullie op 11 september van 15 tot 19 uur. Kinderen zijn welkom. Laat wel even weten of je komt i.v.m. de veiligheid en naleven van de regels. Neem hiervoor contact met ons op.

Gelukkig zijn we sinds de versoepelingen in juni, samen met Team Leefomgeving weer op pad met de KombiSOL. Met haar coronaproof huiskamer zijn we te vinden in Arnhem Zuid.

Hopelijk blijft het veilig om erop uit te gaan zodat we vanaf september met ArnhemAAn de bewoners kunnen gaan betrekken bij de plannen voor een aardgasvrije wijken. 
Binnenkort meer daarover!

We kijken er naar uit gauw weer aan de slag te gaan met al onze partners. Mocht je vragen hebben over de inzet van KombiSOL in deze tijden, schroom niet ons even te bellen