TLO Rijkerswoerd

In gesprek met de buurt over groot onderhoud Erasmussingel.

Met Team Leefomgeving zijn we weer aanwezig in Rijkerswoerd om samen in gesprek te gaan over alles wat de buurt bezig houdt. We willen graag aansluiten bij wat in de wijken leeft en samen met wijkbewoners kijken wat nodig is. Zo krijg jij meer invloed op wat in de wijk gebeurt en waar de prioriteiten liggen. Wij horen graag welke ideeën of initiatieven u heeft voor Rijkerswoerd! 

We staan tussen 14.00 en 17.00 uur op de Kozijnhof, Mooieweg en Pascalstraat. Vanuit het team Leefomgeving zullen Bart en Johanna aanwezig zijn.

Wij kunnen u helpen of brengen u in contact met mensen en organisaties met dezelfde initiatieven of ideeën. Ook zorgen we ervoor dat gemeentelijke taken op het gebied van sociale en fysieke leefbaarheid op maat voor uw wijk worden uitgevoerd. Komt u langs voor een kopje koffie? 

Voor meer informatie over de teams Leefomgeving van de gemeente Arnhem, zie hier.Voor actuele informatie over Team Leefomgeving Rijkerswoerd, Kronenburg/ Vredenburg, kijk op hun facebookpagina of in het wijkprogramma