Oktobervest Klarendal

Lijn2030 aanwezig als Mobiel Energieloket

Op zaterdag 3 oktober organiseert het Modekwartier weer het Oktobervest. Lijn2030 is hier weer te vinden als Mobiel Energieloket. Heb je vragen of besparen van energie in je eigen huis? Verduurzaming, het opwekken van je eigen energie of wil je graag samen met je buren de wijk verduurzamen? Kom met al je vragen bij Lijn2030 waar energie experts je te woord zullen staan. Tot dan! 

Oktobervest – Ambacht

De ondernemers uit de wijk willen meer de nadruk leggen op ambacht, omdat in het Modekwartier veel producten zelf gemaakt worden. Elke ontwerper laat dus tijdens Oktobervest zien hoe zijn of haar product tot stand komt.
Wijkbewoners van Klarendal en Sint Marten, waar ook veel creativiteit te vinden is, wordt de mogelijkheid geboden een kraam te huren voor een kleine bijdrage van 10 euro. Een creatieve markt waar wijkbewoners zelfgemaakte producten kunnen verkopen. Hiermee vormt het evenement een combinatie van de ambachten van de ontwerpers, maar ook de ambacht van de wijkbewoners. Daarnaast is er een kleedjesmarkt voor de kinderen uit de wijk.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met de Corona maatregelen.
Wil je meer weten over dit event of een kraam huren? Dat kan! Kijk hier voor meer informatie.