Dolle Duurzame Draken Dag

Inspiratie in de wijk voor duurzaam wonen

Op 26 september organiseert Klingelklimaat, Groenwest Arnhem en Rosandestroom gezamenlijk de Dolle Duurzame Draken Dag. Het belooft een inspirerende, sportieve, gezellige middag te worden. Kom ook!

Het programma begint met een aantal workshops over biodiversiteit, isolatie van je woning en hoe je als bewoner je weg vindt in de samenwerking met grote en kleine partijen die bezig zijn met verduurzamen. Daarna volgt een rondje fietsen door de wijk Hoogstede/ Klingelbeek en Rosandepolder waarbij verschillende duurzame huizen, biodiversiteitsinitiatieven en andere interessante projecten worden aangedaan.

Ook KombiSOL is aanwezig als Lijn2030 om met de buren in gesprek te gaan en als vraagbaak te dienen over onderwerpen als woningisolatie, zonnepanelen, duurzaam wonen en gerelateerde onderwerpen.

Als klap op de vuurpijl strijden de drie wijken tegen elkaar in een echte Drakenbootrace met aansluitende borrel in de Rosandepolder.

Deze dag wil je niet missen! Het programma loopt van 14.00 tot 17.00 uur. Meld je aan via info@groenwestarnhem.nl

13.30 inloop ’t Huukske

14.00 start workshopronde 1: biodiversiteit, isolatie of energietransitie

14.30 start workshopronde 2: biodiversiteit, isolatie of energietransitie

15.00 start groene en duurzame fietsroute door de wijk

16.00 start drakenbootrace in de Rosandepolder

17.00 einde

De Dolle Duurzame Draken Dag vindt plaats op 26 september 2021, van 14:00 tot 17:00 uur in het buurthuis ’t Huuske, Mauritsstraat 22, Arnhem.

Zien we je daar?