Wijkinitiatieven – Arnhem Aan

KombiSOL ondersteunt met campagne voeren, burgerparticipatie realiseren en serieus aanwezig zijn op straat met een knipoog.

Op een ludieke wijze proberen wij iedereen te betrekken, ook onzichtbare doelgroep. Op die manier realiseren we burgerparticipatie en voeren we campagne om jouw buurtinitiatief tot een succes te maken.

Ons motto: Iedereen doet mee!
– We brengen mensen samen
– We zijn betrokken en lokaal aanwezig
– We zijn duurzaam en innovatief

Arnhem Aan – Stadsbrede campagne bewustwording energie & klimaat

Vanaf September 2018 rijdt Lijn2030 door de Gemeente Arnhem. Het eerste duurzame, circulaire en innovatie én antieke volkswagenbusje is gerealiseerd met de oprichtingspartner de Gemeente Arnhem, doordat meerdere afdelingen binnen de gemeente samenwerken. Zo heeft Arnhem een “eigen” KombiSOL kunnen ontwerpen. Lijn2030 is het boegbeeld van Arnhem Aan die campagne voert ter bevordering van de energietransitie en klimaatbestendigheid van de stad. De inzet van Lijn2030 heeft daarbij als doelstelling bewustwording creëren onder het brede publiek en daar mogelijk de inwoners activeren om mee te doen.

Onder die paraplu doet KombiSOL een voorstel tot aanwezigheid bij Arnhemse festivals en buurtevenementen. Hierbij is de insteek een zo breed mogelijk publiek te bereiken en in contact te komen met verschillende bevolkingsgroepen.

Zodoende hebben we deelgenomen aan o.a. Lauch Lijn2030 op de Dag van de Duurzaamheid in Winkelcentrum Kronenburg, New Energy Made in Arnhem Energy Cafe en Energy Exchange (laatste in Nijmegen), Green Make over Shoot in de Klaproostraat (Malburgen), Framed (Papendal), 4×4 Basketbal toernooi bij de Decathlon op Zuid om input op te halen over de toekomstbestemming van de parkeerplaats, Hommelse Markt, (Klarendal) Sonsbeek Lentefestival, filmshoot bij Hotel Warnsborn en bij CS Arnhem, Climate Active Neighborhood Conferentie in het Musis Theater, Groenmarkt (Sonsbeek park), huurdersdag bij de Koepelkerk (Centrum), Oogstfeest Elderveld, Opening Halte2030, Wijk voor Wijken event Arnhem Aan, Natuurcentrum Techniekdag (Presikhaaf).

Meer weten?
Lees hier meer over de aardgasvrije wijkgesprekken.
Lees hier meer over de bestrijding van de energiearmoede van Arnhem Aan.
Lees hier meer over Arnhem Aan.